Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@16:22:21 GMT

استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج‌ها به چه قیمتی؟

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۳۰۹۵

استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج‌ها به چه قیمتی؟

‍‍‍‍‍‍

طرحی که سال ۸۹ مطرح شد و رای نیاورد حالا پس از یازده سال دوباره با نام استفاده بهینه از اشیا باستانی و گنج‌ها مطرح شده، اما هنوز معلق است.

۱۷ اردیبهشت بود که ۴۶ تن از نمایندگان مجلس طرحی را با نام «استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج‌ها» ارائه کردند که پیش‌تر نیز از سوی حمید بقایی رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارئه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بقایی سال ۸۹ این طرح را با این هدف مطرح کرد که جزایر کیش و قشم بازاری برای خرید و فروش اشیاء تاریخی شوند که البته این طرح با مخالفت‌های شدید و تعارض قانونی مواجه شد تا در آن سال  به جایی نرسد و متوقف شود.

سایت مجلس شورای اسلامی این طرح را با عنوان «استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج‌ها»  بارگذاری کرده که از سوی شماری از نمایندگان پیشنهاد شده تا مورد بررسی و تصویب و اجراء قرار گیرد.

در طرح سال ۸۹ قرار بود کیش و قشم مرکز خرید و فروش اشیای تاریخی شوند

اما طرح «استفاده بهینه از آثار باستانی و گنج‌ها» بلافاصله پس از مطرح شدن با واکنش‌های زیادی روبرو شد و بنا به نوشته روزنامه همشهری علاوه برآنکه چند نماینده مجلس امضای خود را از طرح «استفاده بهینه از آثار باستانی و گنج‌ها» پس گرفتند وزارت میراث از مجلس خواست طرح استفاده بهینه از آثار باستانی را از دستور کار خارج کند.

اما چه نکاتی در این طرح آمده که باعث شده این موضوع با مخالفت مواجه شود.

در طرح استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج‌ها آمده است که منظور از اشیاء باستانی و عتیقه اشیائی است که طبق ضوابط بین‌المللی یک صد سال یا بیشتر از تاریخ ایجاد یا ساخت آن گذشته باشد.

کلیه فسیل ها، سفالینه ها، پیکره‌های مومیایی شده، اشیاء فلزی یا غیر آن که دارای سن بیش از ۱۰۰ سال هستند مشمول این قانون هستند و در مورد اشیائی که قدمت آن از یک صد سال کمتر باشد افراد می‌توانند در صورت تمایل آن را برای عرضه در سامانه‌ای که باید حداکثر طی شش ماه راه‌اندازی شود پس از پرداخت هزینه‌های مربوط ثبت نمایند.

کلیه فسیل ها، سفالینه ها، پیکره‌های مومیایی شده، اشیاء فلزی یا غیر آن که دارای سن بیش از ۱۰۰ سال هستند مشمول این قانون هستند 

در مواد بعدی هم وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی موظف شده تا برای «حفظ و بهره برداری بهینه از میراث ملی»، به دارندگان مدرک فوق لیسانس یا دکترای رشته باستان‌شناسی یا تاریخ و رشته‌های مشابه یا مرتبط و گرایش‌های مختلف (نظیر باستانشناسی پیش از تاریخ، باستانشناسی تاریخی، تاریخ طب، تاریخ ادیان)، پروانه مسئولیت فنی باستان‌شناسی در مورد جایگاه حفاری پیشنهاد شده صادر کند.

داوطلبان نیز موظف هستند مدارک خود را به همراه مشخصات کامل جایگاه پیشنهادی برای کاوش به وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارائه دهند و کمیته‌ای در آن وزارت خانه مکلف است نسبت به پذیرش یا رد درخواست طی حداکثر سه هفته کاری اقدام نماید.  

البته کلیه دارندگان مدرک کارشناسی ارشد در همه رشته‌های تحصیلی فوق  و همچنین دارندگان مدرک دکترا در رشته غیر باستان شناسی موظف اند دوره کوتاه مدت کاوشگری و حفاری باستانشناسی به شیوه علمی را که مورد تایید وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باشد گذرانده و مدرک آن را به پیوست مدارک ارسال کنند.

این طرح به دارندگان مدرک فوق لیسانس یا دکترای رشته باستان‌شناسی یا تاریخ تحت شرایطی اجازه کاوش می دهد

در این طرح عنوان شده که حفظ امنیت مکان کاوش و اشیاء مرتبط با آن بر عهده کاوشگر بوده و اگر اتفاقی بیافتد که میراث ملی تخریب شود یا صدمه ببیند، مسئولیت مستقیم آن متوجه دارنده پروانه می‌باشد که درباره آن مسئول است و باید پاسخگو و جبران کننده باشد.

آثار کشف شده از این حفاری‌ها نیز باید از سوی مسئول فنی کاوش‌ها به صورت فهرست‌وار حداکثر یک ماه پس از کشف در سامانه‌ای که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  راه اندازی می‌شود ثبت و در صورت درخواست بازدید از محل سایت و یا مشاهده اشیاء مکشوفه از سوی کارشناسان وزارت متبوع نسبت به فراهم ساختن امکانات مورد نظر اقدامات لازم را فراهم آورده شود.

حداکثر یک ماه پس از ثبت شیء، مسئول فنی یا وکیل قانونی او موظف است نسبت به تحویل شیء به انبار وزارت متبوع و اخذ رسید اقدام نماید. بدیهی است کار قیمت گذاری کارشناسی بر پایه شیء مندرج در رسید انجام خواهد گرفت.

بنا به متن این طرح، اشیای باستانی از کلکسیون‌ها بیرون کشیده می‌شوند

البته در جایی دیگر از این طرح زمینه‌ای پیش‌بینی شده که  اشیاء یافت شده از ایران یا سایر کشور‌ها یا اشیاء باستانی موجود در کلکسیون‌های شخصی بتوانند در سامانه آثار باستانی عرضه شوند. در این زمینه، برای رونق سامانه آثار باستانی و تسهیل ورود آثار باستانی به کشور، وزارت خارجه موظف شده نسبت به تسهیل این امر اقداماتی نظیر ایجاد ویزای مخصوص و تبلیغ در نمایندگی‌های ایران  و تسهیل ترجمه سند مالکیت اشیاء باستانی را به انجام رساند.

 کارشناسان قیمت گذاری سامانه، موظف اند حداکثر پس از یک ماه از ثبت شیء مکشوف در سامانه نسبت به درج قیمت پایه شیء در سامانه اقدام نمایند و مسئول فنی یا مالک می‌تواند حسب درخواست در نشست حقیقی یا مجازی قیمت گذاری حضور داشته باشد، اما قیمت نهایی بر پایه میانگین رأی مخفی میان کارشناسان مربوط خواهد بود.

 موزه‌های کشور و سایر نهاد‌های دولتی جمهوری اسلامی حداکثر یک ماه پس از درج قیمت در سامانه می‌توانند با ارسال درخواست و قیمت پیشنهادی بر پایه قیمت پایه نسبت به خریداری شیء اقدام نمایند که طی آن، هفتاد درصد (۷۰%) مبلغ ثبت سند باید به حساب وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و صنایع دستی برای خرید اشیاء گران بهای تاریخی واریز شود.

در بسیاری موارد، ارزش، قدمت و اهمیت شی کشف شده تا سال‌ها مشخص نیست و این یکی از ایرادات طرح است

 موضوع خرید این اشیا باستانی از سوی دولت در حالی است که در اکثر موارد، ارزش، قدمت و اهمیت شی کشف شده تا سال‌ها مشخص نیست.  

 در ادامه این طرح آمده، در صورت گذشت سه ماه و عدم خریداری شیء، مسئول فنی یا ثبت کننده شیء می‌تواند پس از واریز مبالغ انبار داری، بیمه، مالیات، کارشناسی، ثبت و صدور سند نسبت به اخذ سند مالکیت شی اقدام نماید.

همچنین در صورت عدم تمایل مسئول فنی یا ثبت کننده شیء برای اخذ سند مالکیت، پس از هفت ماه از ثبت در سامانه، خرید شیء برای ایرانیانِ عضو شده در سامانه و پس از یک سال برای خارجیان عضو سامانه باز می‌شود.

این بخش، مهم‌ترین بخش این طرح است که با فرآهم کردن شرایط خروج غیرقانونی اشیاء از سوی خارجی‌هایی که سابقه عضویت یک ساله در سامانه داشته باشند که  از کشور می‌تواند آسیب‌های جبران ناپذیری را متوجه میراث فرهنگی کشور کند.

وزارت میراث‌فرهنگی موظف است ظرف ۶ ماه از تصویب این طرح سامانه آثار باستانی را ایجاد کند

 خرید و فروش اثار ذکر شده نیز منحصراً از طریق سامانه بوده و مبلغ انبارداری، بیمه و مالیات، کارشناسی، ثبت و تنظیم سند بطور خودکار برداشته می‌شود و بهای پایانی به حساب بانکی مسئول فنی یا ثبت کننده واریز می‌شود.

حجت‌الاسلام نصراله پژمان‌فر نماینده مشهد - حجت‌الاسلام سیدمحمود نبویان نماینده تهران -یعقوب رضازاده نماینده سلماس - احمدحسین فلاحی نماینده همدان - حسین حق‌وردی نماینده شهریار - عبدالکریم جمیری نماینده بوشهر، گناوه و دیلم - فریدون حسنوند نماینده اندیمشک - سیدعلی یزدی‌خواه نماینده تهران- حسین امامی‌راد نماینده چناران، طرقبه و شاندیز - امیرحسین بانکی‌پورفرد نماینده اصفهان و ورزنه - سیدالبرز حسینی نماینده زنجان- سارا فلاحی نماینده ایلام – حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات و دلیجان – روح‌الله حضرت‌پورطلاتپه نماینده ارومیه- الهویردی دهقانی نماینده ورزقان - حجت‌الاسلام حسین جلالی نماینده رفسنجان و انار - یحیی ابراهیمی نماینده دلفان و سلسله - قاسم ساعدی نماینده دشت آزادگان و هویزه - سیدجلیل میرمحمدی‌میبدی نماینده میبد و تفت - محسن پیرهادی نماینده تهران - بهروز محبی‌نجم‌آبادی نماینده سبزوار - مجتبی توانگر نماینده تهران- سیدناصر حسینی‌پور نماینده گچساران - جعفر قادری نماینده شیراز- حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر و میمه و برخوار - حسن همتی نماینده میاندوآب و شاهین‌دژ و تکاب - حجت‌الاسلام مجید نصیرائی نماینده فردوس، طبس، سرایان و بشرویه - کیومرث سرمدی واله نماینده اسدآباد - علیرضا عباسی نماینده کرج- حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی‌کیا نماینده سنقر- اصغر سلیمی نماینده سمیرم – علی‌اکبر بسطامی نماینده ایلام - احمد مرادی نماینده بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر - محمدمهدی فروردین نماینده فیروزآباد - الیاس نادران نماینده تهران- غلامحسین کرمی نماینده دشتی و تنگستان- مهدی عسگری نماینده کرج - غلامعلی کوهساری نماینده آزادشهر و رامیان - مجتبی رضاخواه نماینده تهران – علی‌اکبر علیزاده‌برمی نماینده دامغان - فرهاد طهماسبی نماینده استهبان و نی‌ریز - عباس جهانگیرزاده نماینده پارس‌آباد- موسی احمدی نماینده دیر، کنگان، جم و عسلویه - سلمان اسحاقی نماینده قائنات- ذبیح‌الله اعظمی‌ساردوئی نماینده جیرفت و عنبرآباد - سهراب گیلانی نماینده شوشتر نمایندگانی هستند که پای این طرح را امضا کرده بودند.

حجت‌الاسلام پژمانفر که به گفته خود طراح این طرح است، هدف خود از تدوین این طرح را جلوگیری از فساد عنوان کرده و گفته برخی از افراد ممکن است در منازل خود اشیای قیمتی و عتیقه داشته باشند، اما آن را پنهان کنند که باید سازوکاری فراهم شود تا  اگر فردی اشیای قیمتی در منزل خود دارد، بتواند آن را عرضه کند.

حجت‌الاسلام پژمانفر هدف خود از تدوین این طرح را جلوگیری از فساد عنوان کرده است

به گفته پژمانفر در این طرح بر استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها تاکید شده و به هیچ وجه کسی نمی‌تواند برای پیدا کردن اشیای قیمتی و گنج حفاری کند؛ ضمن اینکه حفاری غیرمجاز ممنوع و عمل مجرمانه است و با کسانی که این کار را انجام دهند، برخورد خواهد شد.

اما همانطور که گفته شد، پس از واکنش‌های مردمی و کارشناسان میراث فرهنگی هم اکنون این طرح با عقب نشینی روبرو شده و هنوز به صحن علنی یا کمیسیون مربوطه هم نرسیده است.

نوروز رجبی، رئیس جامعه باستان‌شناسی ایران این طرح را محکوم کرده و گفته در این طرح «یکی از قوانین دقیق و اصلی مجازات اسلامی که در سال ۱۳۵۸ مصوب شده و خرید و فروش اشیاء عتیقه را در کشور ممنوع می‌کند و برای آن مجازات تعیین کرده، ملغی شده است.»

      Video Player is loading. Play Video Play Mute   Current Time 0:00 / Duration 0:00 Loaded: 0%   0:00 Progress: 0% Stream Type LIVE Remaining Time -0:00   Playback Rate   1x Chapters Chapters Descriptions descriptions off, selected Subtitles subtitles settings, opens subtitles settings dialog subtitles off, selected Audio Track   Fullscreen

This is a modal window.

 

Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.

TextColor White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Opaque Semi-Transparent BackgroundColor Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Opaque Semi-Transparent Transparent WindowColor Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Transparent Semi-Transparent Opaque Font Size 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 300% 400% Text Edge Style None Raised Depressed Uniform Dropshadow Font Family Proportional Sans-Serif Monospace Sans-Serif Proportional Serif Monospace Serif Casual Script Small Caps Reset restore all settings to the default valuesDone Close Modal Dialog

End of dialog window.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بهروز محبی نماینده مجلس می‌گوید: این طرح در راستای شفافیتی است که در کشور مطرح شده است تا اشیا عتیقه در دست مردم مشخص شود.

چندی قبل هم علی دارابی قائم مقام وزارت میراث فرهنگی از بازپس گیری امضا‌های نمایندگان مجلس از طرح ساماندهی اشیای تاریخی و استفاده بهینه از گنج‌ها خبر داد و گفت: نمایندگان امضا‌های خود را پس گرفتند و قرار شد منتظر قانون وزارت میراث فرهنگی باشند، چون ما این قانون را نوشته ایم و قرار است به مجلس اعلام شود. آن‌ها هم منتظر مانده اند تا تکلیف این لایحه را مشخص کنند.

ذبیح الله اعظمی، نماینده جیرفت و عنبرآباد دهم با تایید این موضوع گفته بعد از اعلام وصول طرح استفاده بهینه از آثار باستانی و گنج‌ها تعدادی از نمایندگان از جمله بنده امضاهای‌مان را پس گرفتیم که اکنون تعداد نمایندگانی که امضای‌شان را پس گرفته‌اند به حدود ۱۰ نفر می‌رسد.

      Video Player is loading. Play Video Play Mute   Current Time 0:00 / Duration 0:00 Loaded: 0%   0:00 Progress: 0% Stream Type LIVE Remaining Time -0:00   Playback Rate   1x Chapters Chapters Descriptions descriptions off, selected Subtitles subtitles settings, opens subtitles settings dialog subtitles off, selected Audio Track   Fullscreen

This is a modal window.

 

Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.

TextColor White Black Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Opaque Semi-Transparent BackgroundColor Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Opaque Semi-Transparent Transparent WindowColor Black White Red Green Blue Yellow Magenta Cyan Transparency Transparent Semi-Transparent Opaque Font Size 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 300% 400% Text Edge Style None Raised Depressed Uniform Dropshadow Font Family Proportional Sans-Serif Monospace Sans-Serif Proportional Serif Monospace Serif Casual Script Small Caps Reset restore all settings to the default valuesDone Close Modal Dialog

End of dialog window.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

احمد راستینه نماینده مجلس می‌گوید: ما به عنوان اعضای کمیسیون فرهنگی با ارائه آثار باستانی در یک بازار قطعا مخالفیم

او یادآور شد که این طرح با ۴۶ امضا اعلام وصول شد که به نظر می‌رسد تعداد بیشتری از نمایندگان امضاهایشان را پس خواهند گرفت و از این رو احتمالا این طرح از دستور کار مجلس خارج می‌شود.

ارائه این طرح از سوی ارائه دهندگان آن درحالی است که طرح‌ها و مسائل اساسی سرگردانی مثل طرح صیانت از فضای مجازی، طرح شفافیت، پیگیری حق‌آبه‌های مرزی ایران، مسئله ریزگزد‌ها و آلودگی هوا بر زمین مانده و منتظر هستند تا تکلیفشان روشن شود.

تکالیف روشنی هر کدام به نوبه خود می‌تواند مشکلی اساسی را از سر راه مردم بردارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: طرح تاراج آثار باستانی ، طرح فروش آثار باستانی

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟

بیت‌کوین، بزرگترین ارز دیجیتال جهان، نشانه‌هایی از حرکت به سمت مرز ۶۰ هزار دلار را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، شاخص‌های بازار شرایط بالقوه فروش بیش از حد را نشان می‌دهند که باعث ایجاد بحث در بین علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال می‌شود. «جان دو»، تحلیلگر معروف رمزارز می‌گوید: «بازار برای روند صعودی آماده و بیت‌کوین پیشرو است».

قیمت بیت‌کوین در مسیر صعودی ثابتی قرار گرفته و شاخص‌های بازار حاکی از شرایط بالقوه اشباع فروش است که اغلب نشانه روند صعودی است، زیرا مشخص می‌کند که دارایی کمتر ارزش‌گذاری شده و به زودی ممکن است افزایش قیمت را تجربه کند. پویایی بازار فعلی این غول رمزنگاری یادآور رالی اواخر سال ۲۰۲۰ است که شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت آن به بالاترین حد خود بودیم.

به نقل از کریپتو، شاخص‌های بازار ابزارهایی هستند که توسط معامله‌گران و سرمایه‌گذاران برای پیش‌بینی تغییرات قیمت در آینده استفاده می‌شوند. در این زمینه، شاخص قدرت نسبی (RSI)، شاخص حرکتی محبوب، نشانه‌هایی از شرایط بالقوه اشباع فروش بیت‌کوین را نشان می‌دهد و در حال حاضر حدود ۳۰ است که به‌طور کلی آستانه فروش بیش از حد در نظر گرفته می‌شود و می‌تواند نشان دهد که بیت‌کوین در قیمت فعلی‌اش کمتر ارزش‌گذاری شده و ممکن است به دلیل افزایش قیمت باشد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۱ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۰۸  درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۵۲ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۱ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۳.۶ میلیارد دلار است که ۱۷.۱۷ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۹۴ میلیارد دلار است که  ۹.۳۳ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۸.۳ میلیارد دلار است که ۹۱.۶۶ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۸:۱۷ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۲ هزار و ۵۷۳.۸۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۷ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۰۱۷.۸۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۴۴  درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۴۸ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۱۲ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۸۴.۴۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۲.۳۲  درصد افزایش

۵-  سولانا

قیمت: ۱۴۷.۴۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۵۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۲۶ درصد افزایش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد افزایش

۷-  ریپل

قیمت: ۰.۵۲۲۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۹۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۳.۷۹ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۵۰۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۳.۴۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۳.۷۹ درصد افزایش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۸۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۴.۸۶ درصد افزایش

۱۰-  کاردانو

قیمت: ۰.۴۴۲۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۰.۰۱ درصد افزایش

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • راهنمای حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس
  • بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس
  • برچسب قیمتی چلسی روی روملو لوکاکو
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد
  • یک کشف علمی از جنس اشعار «خیام»؛ فسیل انسان در حمّام خانۀ شما! (+عکس)
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند