Web Analytics Made Easy - Statcounter

متن نامه رئیس فرهنگستان هنر به رئیس مجلس شورای اسلامی درباره طرح «استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها» منتشر شد.

به گزارش ایران اکونومیست از روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، در این نامه آمده است: طرح «استفاده بهینه از اشیای باستانی و گنج‌ها»، نگرانی و تشویش خاطر کارشناسان و استادان باستان‌شناسی و میراث فرهنگی و اندیشمندان تاریخ و همه دلسوزان هویت فرهنگی کشور را در پی داشته است و آن را مضر و با تبعاتی مخرب ارزیابی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، حتی نهادهای دولتی مرتبط نیز از کم‌وکیف این طرح اظهار بی‌خبری می‌کنند؛ در صورتی که این قبیل موضوعات نیازمند رجوع به متخصصان و استادان حوزه مربوط است و طرح آن در شرایط فعلی به‌جز افزایش تشویش اذهان استادان باستان‌شناسی و دغدغه‌مندان تاریخ و فرهنگ ایرانی‌اسلامیِ ما نتیجه‌ای دیگر ندارد.

در ادامه این نامه آمده است: اوضاع و شرایط فعلی مربوط به اکتشافات و مالکیت اشیای باستانی و همچنین نگهداری این آثار می‌تواند بازنگری و اصلاح شود، اما برای اتخاذ تصمیمِ راهبردیِ علمی و حرفه‌ای درخصوص اشیای میراث فرهنگی، که مشمول قوانین و مقررات خاصی در کشور و جهان هستند، تقاضا دارد موضوع در کارگروه‌های تخصصی مورد بررسی دقیق قرار گیرد. فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه گروه تخصصی معماری و شهرسازی و کمیته میراث فرهنگی آن، برای بررسی جوانب مختلف این موضوع، آماده همکاری با کمیسیون‌های مرتبط و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی است. امید است با هم‌اندیشی متخصصان، نظرهای علمی و تخصصی‌تری بدون تبعات منفی به مجلس محترم شورای اسلامی ارائه شود.

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح استفاده بهینه از اشیاء باستانی و عتیقه‌جات را به‌منظور سر و سامان دادن به اشیای زیرخاکی به هیئت‌رئیسه ارائه داده‌اند.

متن کامل طرح نمایندگان برای استفاده بهینه از اشیاء باستانی و گنج ها به شرح زیر است:

ماده۱- منظور از اشیاء باستانی و عتیقه اشیائی است که بر طبق ضوابط بین‌المللی یک صد سال یا بیشتر از تاریخ ایجاد یا ساخت آن گذشته باشد. کلیه فسیل ها، سفالینه ها، پیکره های مومیایی شده، اشیاء فلزی یا غیر آن که دارای سن بیش از ۱۰۰ سال هستند مشمول این قانون می باشند. در مورد ‌اشیائی که قدمت آن از یک صد سال کمتر باشد افراد می توانند در صورت تمایل آن را برای عرضه در سامانه یا دریافت سند (پس از پرداخت هزینه های مربوط) ثبت نمایند.

ماده۲- انجام هر گونه عمل حفاری و کاوش به قصد به دست آوردن اشیاء باستانی و عتیقه و آثار تاریخی بدون مجوز قانونی ممنوع است و مرتکب به حبس تأدیبی از شش ماه تا سه سال و ضبط اشیاء مکشوفه و آلات و ادوات حفاری به نفع بیت‌المال محکوم می‌شود. چنانچه حفاری در اماکن تاریخی که به ثبت آثار ملی رسیده‌ باشد انجام گیرد مرتکب به حداکثر مجازات مقرر محکوم می‌شود.

ماده۳- به منظور حفظ و بهره برداری بهینه از میراث ملی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی موظف است نسبت به صدور پروانه مسئولیت فنی باستانشناسی در مورد جایگاه پیشنهاد شده، به دارندگان مدرک فوق لیسانس یا دکترای رشته باستان‌شناسی یا تاریخ و رشته های مشابه یا مرتبط و گرایش های مختلف (نظیر باستانشناسی پیش از تاریخ، باستانشناسی تاریخی، تاریخ طب، تاریخ ادیان) اقدام نماید. داوطلبان موظف اند مدارک خود را به همراه مشخصات کامل جایگاه پیشنهادی برای کاوش به وزارت متبوع ارائه دهند و کمیته ای در آن وزارت خانه موظف است نسبت به پذیرش یا رد درخواست طی حداکثر سه هفته کاری اقدام نماید. تاخیر در بررسی درخواست و پاسخ به درخواست دهنده جرم بوده و در صورت عدم پاسخ کتبی طی حداکثر پنج هفته، پاسخ وزارت متبوع مثبت تلقی شده کاوشگر می تواند نسبت به حفاری در سایت استعلام شده اقدام نماید.

ماده۴- کلیه دارندگان مدرک کارشناسی ارشد در همه رشته های موضوع ماده (۳) و همچنین دارندگان مدرک دکترا در رشته غیر باستان شناسی موظف اند دوره کوتاه مدت کاوشگری و حفاری باستانشناسی به شیوه علمی را که مورد تایید وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باشد گذرانده و مدرک آن را به پیوست مدارک ارسال کنند.

ماده۵- حفظ امنیت مکان کاوش و اشیاء مرتبط با آن بر عهده کاوشگر بوده و در مورد تضییع میراث ملی یا تخریب جایگاه باستانی و یا هرگونه کاوش غیر اصولی و غیر علمی مسئول فنی کاوش که دارنده پروانه می باشد در باره آن مسئول است و باید پاسخگو و جبران کننده باشد.

ماده۶- در صورتی که اشیاء مذکور در این قانون کشف بشود، مسئول فنی مکلف است فهرست آنها را در اسرع وقت (حداکثر یک ماه پس از کشف) در سامانه راه اندازی شده توسط وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ثبت و در صورت درخواست بازدید از محل سایت و یا مشاهده اشیاء مکشوفه از سوی کارشناسان وزارت متبوع نسبت به فراهم ساختن امکانات مورد نظر اقدامات لازم را فراهم آورد.

ماده۷- حداکثر یک ماه پس از ثبت شیء، مسئول فنی یا وکیل قانونی او موظف است نسبت به تحویل شیء به انبار وزارت متبوع و اخذ رسید اقدام نماید. بدیهی است کار قیمت گذاری کارشناسی بر پایه شیء مندرج در رسید انجام خواهد گرفت.

ماده۸- تخلف در ثبت صحیح شیء تحویلی یا هر گونه غش و تبانی در این روند، از سوی مسئول فنی یا کارشناسان مربوطه مشمول اشد مجازات مندرج در ماده (۲) این قانون یا اشد مجازات کارکنان دولت مندرج در قانون مربوط خواهد شد.

ماده۹- وزارت متبوع موظف است حداکثر طی شش ماه نسبت به راه اندازی سامانه آثار باستانی اقدام نماید.

ماده۱۰- اشیاء یافت شده از ایران یا سایر کشورها یا اشیاء باستانی موجود در کلکسیون‌های شخصی می توانند در سامانه آثار باستانی عرضه شوند. در این زمینه، برای رونق سامانه آثار باستانی و تسهیل ورود آثار باستانی به کشور، وزارت خارجه موظف است نسبت به تسهیل این امر اقداماتی نظیر ایجاد ویزای مخصوص و تبلیغ در نمایندگی های جمهوری اسلامی و تسهیل ترجمه سند مالکیت اشیاء باستانی را به انجام رساند.

ماده۱۱- کارشناسان قیمت گذاری سامانه، موظف اند حداکثر پس از یک ماه از ثبت شیء مکشوف در سامانه نسبت به درج قیمت پایه شیء در سامانه اقدام نمایند و مسئول فنی یا مالک می تواند حسب درخواست در نشست حقیقی یا مجازی قیمت گذاری حضور داشته باشد، اما قیمت نهایی بر پایه میانگین رأی مخفی میان کارشناسان مربوط خواهد بود.

ماده۱۲- موزه های کشور و سایر نهاد های دولتی جمهوری اسلامی حداکثر یک ماه پس از درج قیمت در سامانه می توانند با ارسال درخواست و قیمت پیشنهادی بر پایه قیمت پایه نسبت به خریداری شیء اقدام نمایند. هفتاد درصد (۷۰%) مبلغ ثبت سند باید به حساب وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و صنایع دستی برای خرید اشیاء گران بهای تاریخی واریز شود.

ماده۱۳- در صورت گذشت سه ماه و عدم خریداری شیء، مسئول فنی یا ثبت کننده شیء می تواند پس از واریز مبالغ انبار داری، بیمه، مالیات، کارشناسی، ثبت و صدور سند نسبت به اخذ سند مالکیت شیء اقدام نماید.

ماده۱۴- در صورت عدم تمایل مسئول فنی یا ثبت کننده شیء برای اخذ سند مالکیت، پس از هفت ماه از ثبت در سامانه، خرید شیء برای ایرانیانِ عضو شده در سامانه و پس از یک سال برای خارجیان عضو سامانه باز می شود.

ماده۱۵- خرید و فروش منحصراً از طریق سامانه بوده و مبلغ انبارداری، بیمه و مالیات، کارشناسی، ثبت و تنظیم سند بطور خودکار برداشته می شود و بهای پایانی به حساب بانکی مسئول فنی یا ثبت کننده واریز می شود.

ماده ۱۶- سامانه باید اطلاعات دموگرافیک ثبت نام کننده (مسئول فنی یا کلکسیون دار شخصی)، سابقه شیء مشتمل بر مکان یافت شدن قطعی یا احتمالی شیء، زمان یافت شدن، تصاویر شیء و همچنین شماره حساب بانکی ثبت نام کننده را ثبت نماید.

ماده۱۷- در مورد اشیاء با ارزش ویژه (بر پایه نظر کارشناسان قیمت گذاری سامانه مانند الماس دریای نور، استوانه کوروش) دولت جمهوری اسلامی موظف است رأساً نسبت به خریداری شیء مورد نظر اقدام کرده (به‌ویژه از طریق منابع در اختیار ریاست جمهوری با واریز برای موزه ملی ایران و خرید از سوی این موزه یا از محل هفتاد درصد (۷۰%) حق الثبت مندرج در ماده «۱۲»)، در کمتر از یک هفته سند مالکیت به نام کشور جمهوری اسلامی ایران تنظیم شود و باز کردن سامانه برای خریداران حقیقی و حقوقی ممنوع است.

ماده۱۸- اشخاصی که اشیاء مکشوف را بر خلاف ترتیب مقرر در این قانون به معرض خرید و فروش بگذارند به مجازات مقرر در ماده (۲) محکوم ‌خواهند شد.

ماده۱۹- مسئولیت حفظ و نگهداری اشیا در انبار سامانه با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوده، کلیه اشیاء وارد شده در انبار در بدو ورود باید از سوی بیمه معتبر بیمه شوند. در صورت بروز هر گونه اختلاف و بروز هر گونه مشکل در روند ثبت و عرضه در سامانه، شیء مذکور در انبار سامانه وزارت متبوع نگهداری شده و پس از رفع اختلاف از سوی دادگاه صالح یا بر طرف شدن مشکل، شیء پس از پرداخت هزینه های انبار داری از سوی فروشنده و سایر هزینه ها از سوی خریدار (بطور خودکار از حساب مندرج در سامانه افراد ذی‌ربط کسر می شود) ترخیص می شود.

ماده۲۰- هزینه انبار داری بر عهده فروشنده است و در صورتی که منشأ اختلاف یا مشکل، سامانه یا انبار وزارت متبوع باشد هزینه ای از خریدار یا فروشنده بابت این موضوع دریافت نخواهد شد.

ماده ۲۱- لایحه قانونی راجع به جلوگیری از انجام اعمال حفاری‌ های غیر مجاز و کاوش به قصد به دست‌آوردن اشیاء عتیقه و آثار تاریخی که بر اساس ضوابط بین‌المللی مدت یک صد سال یا بیشتر از تاریخ ایجاد یا ساخت آن گذشته باشد مصوب ۱۸/ ۲/ ۱۳۵۸ نسخ می گردد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ، فرهنگستان هنر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی فرهنگستان هنر گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی استفاده بهینه باستانی و گنج ها موظف است نسبت اشیای باستانی اشیاء باستانی جمهوری اسلامی فرهنگستان هنر آثار باستانی باستان شناسی مسئول فنی وزارت متبوع اقدام نماید سند مالکیت قیمت گذاری بر پایه یک ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس

عزم سفر به دیاری دور کرده‌اید و نگران جابجایی اشیاء قیمتی و ظریف خود هستید؟ ارسال بین‌المللی آثار هنری، ظروف عتیقه یا لوازم الکترونیکی حساس، فرایندی تخصصی است که نیازمند رعایت نکات کلیدی برای تضمین سلامت بار در مقصد می‌باشد. در این مقاله، همراه ما باشید تا با یک راهنمای جامع حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس آشنا شوید و با خیالی آسوده، گنجینه‌های خود را به سرزمین جدیدتان منتقل کنید.

برنامه‌ریزی و پیش‌بینی: ارکان اصلی موفقیت

موفقیت در حمل بین‌المللی بارهای شکننده، مستلزم برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی تمامی جوانب است. اولین قدم، لیست کردن تمامی وسایلی است که قصد ارسال آن‌ها را دارید. بر اساس این لیست، ابعاد و وزن تقریبی محموله را تخمین بزنید تا بتوانید با شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی برای دریافت پیش‌فاکتور و مقایسه‌ی هزینه‌ها اقدام نمایید.

انتخاب شرکت حمل‌ونقل مطمئن

انتخاب یک شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی مطمئن و با تجربه، نقشی اساسی در ایمن رسیدن بار به مقصد ایفا می‌کند. در این راستا، به سابقه‌ی شرکت، خدمات ارائه شده، مجوزهای بین‌المللی و البته، نظرات مشتریان پیشین توجه داشته باشید. شرکت حمل‌ونقل منتخب شما، می‌بایست در زمینه‌ی بسته‌بندی اصولی بارهای شکننده و حساس، آگاهی و تخصص لازم را داشته باشد.

بسته‌بندی حرفه‌ای : ضامن سلامت اشیاء گران‌بها

بسته‌بندی حرفه‌ای، ستون اصلی یک اسباب‌کشی بین‌المللی موفق است. ظروف شکستنی، وسایل حساس و لوازم قیمتی نیاز به بسته‌بندی ویژه‌ای دارند که از ضربه و آسیب در طول مسیر جلوگیری کند. برخی از شرکت‌های حمل و نقل خدمات بسته‌بندی حرفه‌ای را نیز ارائه می‌دهند. در غیر این صورت، با تهیه‌ی مواد باکیفیت مانند نایلون حباب‌دار، استرچ رپ و کارتن‌های چند لایه، خودتان می‌توانید بسته‌بندی اصولی را انجام دهید. بسته‌بندی حرفه‌ای، سنگ بنای اصلی حمل ایمن بارهای شکننده و حساس در مسافت‌های طولانی به شمار می‌رود. شرکت حمل‌ونقل منتخب شما، با بهره‌گیری از مواد باکیفیت و رعایت اصول صحیح بسته‌بندی، از آسیب دیدن اشیاء قیمتی شما در حین حمل‌ونقل جلوگیری می‌کند. بسته‌بندی حرفه‌ای معمولا شامل مراحل زیر است:

استفاده از کارتن‌های محکم و چند لایه: کارتن‌های استفاده شده باید نو، بدون پارگی و متناسب با ابعاد و وزن اشیاء باشند.

بهره‌گیری از مواد محافظ: لایه‌ی داخلی کارتن‌ها با پلاستیک حباب‌دار، فوم، یا کاغذ باطله پوشانده می‌شود تا از ایجاد هرگونه ضربه یا ساییدگی جلوگیری شود.

بسته‌بندی مجزا برای هر شیء: هر شیء به صورت جداگانه بسته‌بندی شده و با سایر وسایل درون کارتن تماس مستقیم ندارد.

پر کردن فضای خالی: از مواد نرم و انعطاف‌پذیر برای پر کردن فضای خالی درون کارتن‌ها استفاده می‌شود تا از تکان خوردن اشیاء و ایجاد آسیب جلوگیری شود.

نشانه‌گذاری دقیق: بر روی هر کارتن، برچسبی حاوی اطلاعاتی مانند محتویات، وزن، و نیاز به حمل با احتیاط (Fragile) چسبانده می‌شود.

الزامات گمرکی و بیمه‌ی حمل‌ونقل

یکی از چالش‌های اساسی در اسباب‌کشی بین‌المللی، اداره‌ی گمرک است. نگرانی از ترخیص موفق وسایل و سردرگمی قوانین و مقررات، استرس زیادی را به مهاجران وارد می‌کند. اما با کمی درایت و مشاوره با شرکت حمل و نقل باتجربه، به راحتی می‌توانید از این مرحله عبور کنید. به طور کلی، وسایل شخصی و لوازم منزل کارکرده از معافیت‌های گمرکی برخوردارند. با این حال، لیست دقیقی از اقلام مجاز و ممنوعه در هر کشور وجود دارد که حتما باید از آن مطلع شوید. شرکت حمل و نقل معتبر، شما را در زمینه‌ی بسته‌بندی اصولی وسایل و تهیه‌ی لیست دقیق اظهاریه‌ی گمرکی راهنمایی خواهد کرد. بنابراین پیش از ارسال بار، با قوانین و مقررات گمرکی کشور مبدا و مقصد در خصوص اشیاء عتیقه، آثار هنری یا سایر اقلام حساس، آشنا شوید. در صورت لزوم، برای دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح اقدام نمایید. همچنین، اخذ بیمه‌ی حمل‌ونقل برای جبران خسارات احتمالی در حین جابجایی، امری ضروری است. با شرکت حمل‌ونقل در خصوص انواع پوشش‌های بیمه‌ای و انتخاب بیمه‌ی مناسب برای بار خود، مشورت کنید.

همراهی با کارشناسان: سفری ایمن برای اشیاء قیمتی‌تان

سپردن حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس به کارشناسان مجرب، بهترین راهکار برای اطمینان از سلامت رسیدن آن‌ها به مقصد است. شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی با بهره‌گیری از دانش و تجربه‌ی کارکنان خود، تمامی مراحل بسته‌بندی، حمل‌ونقل، ترخیص کالا از گمرک و تحویل در مقصد را به درستی انجام می‌دهند. انتخاب رویه‌ی صحیح حمل‌ونقل (هوایی، دریایی و یا زمینی) با توجه به نوع بار، سرعت ارسال و هزینه‌ی نهایی نیز از جمله مواردی است که کارشناسان شرکت‌های حمل‌ونقل می‌توانند شما را در آن یاری دهند.

انتخاب نوع حمل و نقل 

حالا که با خیالی آسوده‌تر به وسایل بسته‌بندی شده‌ی خود نگاه می‌کنید، نوبت انتخاب نوع حمل و نقل است. بسته به حجم بار و بودجه‌ی خود، می‌توانید از روش‌های حمل دریایی، هوایی یا زمینی استفاده کنید.

حمل دریایی: این روش برای حجم بالای اثاث‌کشی بین‌المللی و با صرفه‌ی اقتصادی بیشتری همراه است. اما باید زمان طولانی‌تری را برای رسیدن وسایل به مقصد در نظر بگیرید.

حمل هوایی: اگر سرعت برایتان اولویت دارد، حمل هوایی گزینه‌ی مناسبی است. البته هزینه‌ی این روش به مراتب بیشتر از حمل دریایی است و محدودیت‌هایی نیز در وزن و ابعاد بار وجود دارد.

حمل زمینی: این روش برای مسافت‌های کوتاه‌تر و کشورهای همسایه کاربرد دارد. هزینه‌ی آن معمولا از حمل هوایی کمتر است، اما همچنان از حمل دریایی گران‌تر خواهد بود.

نکات تکمیلی برای حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس

تهیه‌ی لیست اشیاء: پیش از بسته‌بندی، لیستی از تمامی وسایلی که قصد ارسال آن‌ها را دارید تهیه کنید. در این لیست، ارزش تقریبی هر شیء را نیز ذکر نمایید. این لیست در فرآیندهای گمرکی و بیمه‌ی حمل‌ونقل کاربرد دارد.

عکاسی از اشیاء: از تمامی اشیاء قیمتی و حساس خود، پیش از بسته‌بندی، عکس تهیه کنید. این عکس‌ها به عنوان مدرکی برای وضعیت ظاهری اشیاء در زمان ارسال، در صورت بروز هرگونه خسارت احتمالی، کاربرد دارند.

بستن درب کارتن‌ها با چسب پهن محکم: برای بستن درب کارتن‌ها از چسب پهن محکم و باکیفیت استفاده کنید تا در حین حمل‌ونقل باز نشوند.

اطلاع‌رسانی به گیرنده: گیرنده‌ی بار را در مقصد از زمان ارسال و پیش‌بینی زمان تقریبی رسیدن محموله مطلع سازید.

پیگیری مستمر: با برقراری ارتباط با شرکت حمل‌ونقل، وضعیت محموله را به صورت دوره‌ای پیگیری کنید.

با خیال آسوده اسباب‌کشی کنید

با رعایت نکات ذکر شده در این راهنما و سپردن حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس خود به شرکت حمل و نقل بین المللی معتبر و شناخته شده ، می‌توانید با خیالی آسوده، اشیاء قیمتی و گران‌بهای خود را به هر کجای دنیا که مایل هستید، منتقل کنید. به یاد داشته باشید که برنامه‌ریزی دقیق، انتخاب درست شرکت حمل‌ونقل، بسته‌بندی حرفه‌ای و رعایت الزامات گمرکی، کلیدهای اصلی یک اسباب‌کشی فرامرزی موفق به شمار می‌روند. امیدواریم این مقاله اطلاعات مفیدی در خصوص حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس در اختیار شما قرار داده باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام، می‌توانید با کارشناسان شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی یا مشاوران امور گمرکی مشورت نمایید. مهاجران عزیز، فراموش نکنید که در کنار تمام مراحل اسباب‌کشی بین‌المللی، بیمه‌ی بار نیز نقش مهمی ایفا می‌کند. با بیمه‌ی حمل و نقل، خیال‌تان از بابت هر گونه خسارت احتمالی در طول مسیر راحت خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بخشنامه جدید وزارت صمت برای طلافروشان
  • تسهیلات جدید مالیاتی برای طلافروشان + سند
  • دهک بندی ها ۶ ماه یک بار بازبینی می شوند
  • راهنمای حمل بین‌المللی بارهای شکننده و حساس
  • کشف رمز از جنگ زرگری | چرا طلا فروشان، کرکره‌ شان را پایین کشیده‌ اند؟
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس
  • این اشیای نورانی در آسمان ایران چه بودند؟
  • یک کشف علمی از جنس اشعار «خیام»؛ فسیل انسان در حمّام خانۀ شما! (+عکس)
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند