Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی مراد اکبری معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک در حاشیه مراسم افتتاح طرح تجهیز نوسازی و یکپارچه سازی اراضی احیاء و توسعه سوردر در شهرستان قلعه‌گنج ضمن تبریک دهه مبارک فجر گفت:در دولت یازدهم و دوازدهم ۱۲ میلیارد دلار در بخش آب و خاک کشور سرمایه گذاری شده که نشانگر تلاش مضاعف دولت و مسئولان بخش کشاورزی جنوب کرمان است و این منطقه یکی از مناطقی است که در زمینه استفاده از روش‌های مدرن آبیاری اقدامات موثری انجام داده است به نحوی که میزان استفاده از روش‌های مدرن آبیاری در این منطقه حدود ۱۰ درصد از متوسط کشور بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او عنوان کرد: جنوب کرمان یک منطقه فوق العاده با پتانسیل بالا است که یک سوم سطح زیر کشت و دو سوم میزان تولید استان کرمان به این منطقه اختصاص یافته است و این بیانگر وابستگی بسیار زیاد استان کرمان به منطقه جنوب کرمان می‌باشد که کسب این جایگاه حاصل تلاش قابل ستایش و اقدامات موثر همکاران جهاد کشاورزی، بهره برداران و تولیدکنندگان جنوب کرمان در راستای تولید و افزایش بهره‌وری آب در این منطقه است.

اکبری با اشاره به پروژه ۱۸۰۰ هکتاری طرح تجهیز نوسازی و یکپارچه سازی اراضی احیاء توسعه سوردر شهرستان قلعه‌گنج بیان داشت: این پروژه ۱۸۰۰ هکتار می‌باشد که امروز ۱۰۰۰ هکتار آن افتتاح و در این پروژه ۱۰۰۰ هکتاری عملیات تسطیح، هندسی سازی، ۸۵ کیلومتر جاده بین مزارع و زهکشی انجام شده است که مصمم هستیم ۸۰۰ هکتار باقیمانده این پروژه را در این منطقه انجام دهیم.

معاون وزیر جهادکشاورزی در امور آب و خاک ضمن اعلام رضایت و خرسندی از عملکرد سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان در راستای توسعه روش‌های نوین آبیاری و مصرف بهینه آب افزود: اولویت اول در بحث راندمان آبیاری و کارایی مصرف آب توسعه روش‌های میکرو است که خوشبختانه منطقه جنوب کرمان در این زمینه پیشرو هست و با توجه به پتانسیل بالا و از یک طرف محرومیت منطقه، توسعه روش‌های مدرن آبیاری در جنوب کرمان محدودیتی ندارد و هر اندازه که بتوانند کار انجام دهند با همه توان و امکانات از منطقه جنوب کرمان حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی روش های مدرن آبیاری منطقه جنوب کرمان توسعه روش جنوب کرمان جهاد کشاورزی قلعه گنج آب و خاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۳۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: با توجه به آینده مس در دنیا و افزایش قیمت و مصرف این فلز، باید کار کنیم و با روش‌های جدید کار اکتشافات پیش برود و پیشنهاد ما این است کار با روش نیمه صنعتی نوین دنبال شود.

امیر حسن زاده امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه مس، صنعت ملی است و ذخایر خوبی در این بخش داریم، افزود: توقع داریم در حوزه اکتشافات کار بیشتری صورت بگیرد و ذخایر شناسایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: می‌توانیم با جوانان فعال شرکت ملی مس و استان کرمان به تولید یک میلیون تن کاتد برسیم که با کار تیمی، شدنی است و باید با همکاری دانشگاه، گمرک و مالیات این هدف محقق و خروجی در سفره مردم بیاید.

وی با بیان اینکه در استان کرمان برای افزایش تولید، حمایت کامل خواهیم داشت و درخواست داریم شرکت ملی مس در صنایع پایین دستی ورود کند، افزود: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه نیاز به افزایش سرمایه دارد تا با حضور دانش‌بنیان‌ها اتفاقات خوبی در صنایع پایین دستی بیفتد.

حسن زاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از مشکلات کرمان، فارغ‌التحصیلان بیکار بود که با استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی، دانشگاه علمی کاربردی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نیازسنجی رشته‌های صنایع، دوره‌های آموزش مهارتی را برگزار کردیم و بازخورد خوبی داشت.

وی با اشاره به فعال شدن کنسرسیوم اشتغال استان کرمان گفت: تاکنون برای اشتغال ۱۰ هزار نفر با صنایع تفاهم کرده تا دانشجویان را در رشته‌های مشخص که نیاز است، تربیت کند و ظرفیت‌های دانشگاهی استان با مس همکاری خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تشکر از اقدامات رئیس جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: به تیم اقتصادی در استان اعتقاد داریم و از کارگر جنوب استان تا شمال و شرکت‌های بزرگ در این تیم حضور دارند و باید کمک کنیم در دوره مسئولیتمان اثر خوبی به جا بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان