Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@14:11:25 GMT

سامانه کشف گنج در روستاها

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۷۷۴۸

سامانه کشف گنج در روستاها

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان‌ از اهمیت بسیار زیادی در کشور برخوردار هستند و با اختراعات‌ روزمره‌ جوانان‌ نخبه‌ در این شرکت‌ها و همچنین به واسطه طرح‌های مبتنی‌ بر دانش‌ باعث‌ رشد‌ و پیشرفت‌ کشور می‌شوند.

 باشگاه خبرنگاران جوان، در نظر دارد به معرفی محصولات دانش‌بنیان بپردازد که توسط محققین‌ این شرکت‌ها تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از محصولا‌تی که جوانان‌ نخبه‌ کشور تولید کرده‌اند سامانه گردشگری‌ روستایی تحت عنوان‌ E روستا است.

 

مدیر این شرکت‌ دانش بنیان که موفق به تولید این سامانه‌ شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این سامانه‌ اظهار کرد: هدف از تولید این سامانه‌ معرفی روستاهای‌ الکترونیک‌، رونق اقتصاد گردشگری و صنایع‌ دستی است.

 وی ادامه داد: گردشگری بخش اساسی‌ و مهم در همه کشورها محسوب می‌شود و بر همین اساس  برای روستاهایی‌ که پتانسیل لازم را برای رونق‌ گردشگری‌ داشته باشند و در جهت اشتغالزایی‌ این سامانه‌ دانش بنیانطراحی شده است.

 در این سامانه غذاهای‌ محلی هر یک از روستاهای‌ کشور و صنایع‌ دستی‌ که توسط‌ اهالی روستاها‌ تولید می‌شود معرفی‌ خواهند شد‌ و گردشگرانی‌ که به روستاهای‌ کشور سر می‌زنند با استفاده از این سامانه با روستایی‌ که به آن سفر کرده‌اند آشنا خواهند شد.

 مدیر این شرکت دانش بنیان با اشاره به این موضوع که تعداد بسیار محدودی از روستاهای‌ سراسر کشور زیرساخت‌های لازم برای پیوستن‌ به این سامانه را دارند، اظهار کرد: در حال حاضر تنها چند روستا در سراسر کشور وجود دارند که مجهز به این سامانه شده‌اند از جمله روستای‌ سارو و متکازین‌ که در شمال کشور وجود دارند و قرار است روستاهای‌ دیگر کشور هم پس از آنکه زیرساخت‌های لازم را به دست آوردند‌ به این سامانه ملحق‌ شوند.

 برنامه تلفن همراه این سامانه در دست طراحی است 

وی با اشاره به این موضوع که برنامه تلفن‌ همراه سامانه روستایی‌ در دست طراحی است، خاطرنشان کرد: به دلیل آماده نبودن زیرساخت‌ روستاها‌ برنامه‌ای که در تلفن‌های همراه برای این سامانه‌ مورد استفاده قرار خواهد گرفت‌ هنوز طراحی نشده البته  آموزش نیروهای‌ متخصص‌ هم‌ سبب شده‌ تا انجام این کار کمی به تعویق‌ بیافتد‌.

 شایان ذکر است که صنایع دستی روستاییان‌ کشور برای گردشگران‌ خارجی‌ بسیار جذاب هستند و شاید‌ برخی از این صنایع دستی‌ آن طور که باید و شاید‌ طراحی نشده باشند‌. یکی دیگر از کارهایی که این سامانه‌ الکترونیکی‌ انجام می‌دهد این است که‌ صنایع دستی روستاییان‌ را باز تولید‌ می‌کند و آنها را به شیوه‌ای نوین طراحی می‌کند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ جواد اوجی، وزیر نفت امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  بیش از ۱۲۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی در نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: از توان صنعت‌گران، پیمانکاران، مشاوران و فعالان صنعت نفت و گاز داخلی‌مان استفاده کرده و به این کار ادامه خواهیم داد. وزارت نفت دولتِ مردمی نشان داد معطل شرکت‌های خارجی یا برجام نمانده است. امروز بیش از ۳۰۰ پروژه جدید و نیمه کاره به ارزش ۱۲۰ میلیارد دلار را به کمک این عزیزان در دست انجام داریم.

وزیر نفت افزایش ۶۰ درصدی تولید نفت، افزایش ۵۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز و تولید بیش از ۱۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی و فرآینده‌های نفتی را از نشانه‌های موفقیت وزارت نفت دولت رییسی برشمرد.

اوجی ادامه داد: موفقیت وزارت نفت متکی بر ظرفیت و توانمندی‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان بود. این نوید را می‌دهیم که با اتکا به ظرفیت نفت و گاز داخلی رشد ۲۰ درصدی سال ۱۴۰۲ را در سالجاری افزایش دهیم.

وی از افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز خبر داد و افزود: همچنین تولید گاز را به یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهیم داد.

وزیر نفت یادآور شد: در ابتدای دولت با ۱۵۰ شرکت دانش‌بنیان طرف قرارداد بودیم که این عدد در سالجاری به ۶۷۶ شرکت دانش‌بنیان افزایش یافت و حدود ۱۰۰۰ قرارداد به ارزش یک میلیارد دلار با این شرکت‌ها منعقد کرده‌ایم.

اوجی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صدور کارت هوشمند سوخت گفت: طبق قانون بودجه وزارت نفت موظف است عملیات سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها تا سقف ۹۵ درصد را از طریق کارت سوخت خودرو‌های شخصی انجام دهد. ما نیز به تدریج در حال پیاده کردن این وظیفه قانونی هستیم. ۱۹ میلیون کارت سوخت هوشمند شخصی در اختیار مردم است که البته اندکی از مردم کارت‌شان گم شده یا هنوز موفق به دریافت کارت خود نشده‌اند.

وی ادامه داد: تا سال گذشته حدود ۳۰ درصد مردم از کارت سوخت خود برای سوخت‌گیری استفاده می‌کردند که این عدد در سالجاری به ۷۶ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان